Σχεδιασμός Αγωνιστικών και Ψυχαγωγικών Τμημάτων Ακαδημίας από Σεπτέμβριο 2018 ως Ιούνιο 2019

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι ο σχεδιασμός των αγωνιστικών και ψυχαγωγικών τμημάτων της Ακαδημίας-ως προς τον καθορισμό των ωρών-για την ερχόμενη σεζόν που ξεκινά το Σεπτέμβρη έχει ολοκληρωθεί.

Για όσους ενδιαφέρεστε να μάθετε τις ώρες καθώς και το μοντέλο προπόνησης που θα εφαρμοστεί (διάρκεια προπόνησης, ρεπό, αναλογία προπονητών/αθλητών κλπ), μπορείτε να αποταθείτε στους Γ. Αναγνωστόπουλο και Α. Φραγκούλη να σας ενημερώσουν σχετικά. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα μπορέσετε έγκαιρα να προγραμματίσετε τις λοιπές δραστηριότητες των παιδιών σας.

Δυστυχώς και παρά τις προσπάθειες των αρχιπροπονητών και της διοίκησης δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ακριβή σύνθεση των αγωνιστικών τμημάτων, όπως είχαμε δεσμευτεί.  Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η σύνθεση των αγωνιστικών τμημάτων των μεγαλύτερων ηλικιακά παιδιών, κάτι που επακόλουθα επηρεάζει και τη σύνθεση των «μικρότερων» αγωνιστικών τμημάτων.

Πιστεύουμε ότι αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαστε σε θέση να σας επικοινωνήσουμε και  την τελική μορφή που θα έχουν τα αγωνιστικά τμήματα την προσεχή σεζόν.

Οι έφοροι του ΑΟΑΗ

Σ. Λιβανός και Π. Χριστοφυλάκος

Media Gallery

advert3

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210-9930452

Έβερτ 1 & Κεφαληνίας

Email: aoailioupoli-at-gmail.com

Ώρες Γραμματείας

Δ|Τ|Τ|Π|Π 17:00-21:30
Τριτη & Πέμπτη 8:30-10:30
Σάββατο 10:00-13:30 

Χάρτης Πρόσβασης

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd